STRANKE O NAS

Po številnih letih ukvarjanja s športom in treniranjem rekreativnih, ter profesionalnih športnikov, se lahko pohvalimo s številnimi zadovoljnimi strankami. Nekatere od njih smo povprašali, ali nam lahko zaupajo svoje zgodbe in mnenja o ekipi portala Svojtrener.si. Spodaj si lahko preberete njihove zgodbe. Naj vam služijo kot navdih!

Celo življenje sem opravljala sedeče delo. Redko sem telovadila, zato so se začele pojavljati bolečine v hrbtu, visok krvni tlak, utrujenost in odvečni kilogrami. Ko sem pričela vaditi in se prehranjevati po tečaju ekipe Svojtrener.si so vse moje težave izginile. Hvala vam, ker ste mi omogočili novo življenje.
Francka
54 let, Maribor
Nikoli si nisem mislil, da moram toliko vedeti o prehrani. Hrano sem jemal kot samoumevno. Tečaji spletnega portala Svojtrener.si so neverjetni, še vedno me preseneča, koliko različnih in koristnih informacij sem pridobil. Vem, da bom rešil moje zdravstvene težave z opisanimi načini. To je samo vprašanje volje in časa!
Robi
36 let, Slovenj Gradec
Spletni tečaji tega portala so preprosto super! Pomagali so mi bolje razumeti moje telo, kako jesti in pravilno pripraviti obroke, ker sem neprestano na poti. Naučil sem se, da sem jaz najpomembnejši in ne besede drugih. Nimam še idealne teže, vendar sedaj vem, da zmorem priti do cilja z vašo pomočjo. Hvala vam za vse!
Danijel
29 let, Nova Gorica
Preskakovanje z enega zdravstvenega foruma in spletne strani na drugo ter branje nasprotnih si informacij zdravnikov in znanstvenikov v revijah je tako naporno! Enostavno ne veš več kaj je prav in kaj narobe, kako se rešiti! Vedno sem se vprašal, kaj vse še počnem narobe. No, zdaj vem. Hvala!
Robert
43 let, Celje
Vse tiste e-knjige o hujšanju niso nič v primerjavi s tem, kar vsebuje vaša spletna platforma. Informacije v tečajih so uporabne, razumljive, predvsem pa so razložena dejstva. Vse je na enem mestu, vse kar morate vedeti o iskanju splošnega zdravja in telesa svojih sanj! Kaj še čakate?
Jasmina
41 let, Kranj
Naučila sem se veliko. Bila sem zaskrbljena, ker pogosto potujem v tujino in ne morem jesti stvari kot doma. Ob tem sem zmeraj bila v strahu, da se bom le še dodatno zredila. Shujšati sem morala zaradi zdravstvenih težav. Vaš tečaj je razjasnil vse moje dvome in mi pomagal tam, kjer drugi niso uspeli!
Alenka
38 let, Ljubljana
Pravkar sem se vrnil iz tujine. Imel sem službeno potovanje, sestanke, večerje in nisem mogel verjeti kako sem s preprostimi in učinkovitimi nasveti, z lahkoto pazil na to, kar jem in pijem. Želim si, da bi odkril vašo spletno platformo preden se mi je zdravstveno stanje poslabšalo, zaradi nezdravega stila življenja!
Simon
53 let, Kočevje
Sem študentka in veliko uporabljam internet ampak pravih informacij o treningih in prehrani nisem nikjer našla. Odkrila sem vašo stran in bila sem res navdušena nad vsebino! Nič ovinkarjenja in prodajanja! Zagotovo bom upoštevala nasvete, saj sem že po par poglavjih in nekaj dneh videla razlike v mojem življenju!
Jasna
24 let, Ormož
Pred nekaj meseci mi je za rakom umrl prijatelj. Prijavil sem se na vašo spletno stran in dobil navdih za nov začetek zdravega življenja, da popravim kar se da in ne končam tako kot moj prijatelj. Osebno sem presenečen in navdušen nad nekaterimi triki in nasveti ter nad vidnimi razlikami, ki jih opazijo tudi ostali! Hvala Vam!
Peter
61 let, Izola

In mnogi drugi…Postanite del zadovoljne družine uporabnikov spletnega portala Svojtrener.si tudi VI in začnite spremembo v svojem življenju. Pridobite vse tiste informacije, ki jih do sedaj niste mogli ali niste znali. Tečaji spletne platforme Svojtrener.si so primerni za vse, ne glede na starost, spol in fizično pripravljenost.