Pogoji poslovanja

Zadnja posodobitev: 5.5.2018

Pred uporabo spletne strani http://svojtrener.si, ki ga upravlja 2S Portal Szilvia Köllő s.p. preberite te pogoje. Vaš dostop do storitve in uporaba storitve je odvisen od vašega sprejetja in skladnosti s temi pogoji. Ti pogoji veljajo za vse obiskovalce, uporabnike in druge, ki dostopajo do storitve ali jih uporabljajo. Če dostopate do storitve ali jo uporabljate, se strinjate, da vas zavezujejo ti pogoji. Če se ne strinjate s katerimkoli delom pogojev, ne dostopajte do storitev. Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za elektronsko poslovanje. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani, pravice kupca ter poslovni odnos med kupcem in prodajalcem oz. upravljalcem spletne trgovine.

Registracija

Za uspešen nakup je registracija kupca obvezna. Registracija je obvezna le za zaključek nakupa in plačila, ter pridobitev članstva. Vneseni podatki bodo varovani skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in se ne bodo uporabljali za noben drug namen, razen za obdelavo kupčevih naročil!

Naročilo

Po oddaji naročila, prejme kupec, še isti dan, na svoj elektronski naslov potrdilo o oddaji naročila. Morebitne preklice naročil lahko kupec v roku 12 (dvanajstih) ur sporoči na naš elektronski naslov podpora@svojtrener.si. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem/upravljalcem spletne strani, nepreklicno sklenjena. Ko je enkrat pogodba o nakupu sklenjena, je le-ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 9. in 15. uro. Prodajalec v roku istega dne naročen/e izdel-ek/ke odklene in so uporabniku na razpolago takoj .

Plačevanje

Ponudniku se omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu
  • prek plačilnega sistema Paypal
  • prek UPN naloga

Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi postavkami. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj Profil).

Cene

Cene veljajo na dan nakupa in veljajo do preklica. Prodajalec si v pridržuje pravico do spremembe cene! V tem primeru bodo uporabniki o tem pisno obveščeni.

Brezplačna darila

Pri vsakem članstvu v klubu Svojtrener.si vsak teden izžrebamo uporabnika kateri prejme brezplačno darilo – s strani prodajalca (naši partnerji), to je naključno izbrani izdelek iz njihove spletne trgovine.

Reklamacije in garancija

Kupec lahko reklamira blago, če le to nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne tečaje. Kupec lahko blago reklamira v roku 1 dneva od dneva nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo. V primeru reklamacij nas lahko kontaktirate preko telefonske številke 041 750 278 ali preko e-pošte: podpora@svojtrener.si.

Komunikacija

Odgovorna oseba bo s kupcem stopila v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu kupec izrecno ne nasprotuje. Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala sestavine, ki bodo jasno in nedvoumno označena kot oglasna sporočila, pošiljatelj bo jasno naveden, akcije, posebni popusti in druge tržne tehnike bodo jasno označene kot takšne z jasno določenimi pogoji udeležbe v njih, jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil, željo kupca, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo prodajalec izrecno spoštoval.

Odveza odgovornosti

Spletni portal www.svojtrener.si je postavljen in vzdrževan z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje 2S Portal ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani. V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje 2S Portal ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani. Podjetje ne odgovarja za vsebino mnenj o izdelkih, ki jih napišejo obiskovalci. Prodajalec mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva. Podjetje ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvirajo iz tega naslova. Čeprav se podjetje trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Pritožbe in spori

Podjetje 2S Portal spoštuje veljavno zakonodajo s področja varstva potrošnikov (ZVPot). Prodajalec se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost, vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Podjetje 2S Portal bo v roku pet (5) delovnih dni potrdil kupcu, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Kontaktna oseba za pritožbe je direktor podjetja 2S Portal Szilvia Köllő; gsm: 041 750 278, e-pošta: szilvi@svojtrener.si. Podjetje 2S Portal se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se prodajalec prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Izjava o varovanju osebnih podatkov

Podjetje 2S Portal, ki upravlja spletni portal Svojtrener.si, se pri svojem poslovanju zavzema za korektno uporabo osebnih podatkov. V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletnega portala. Podjetje 2S Portal za potrebe poslovanja spletnega portala zbira naslednje podatke uporabnikov: ime in priimek, naslov elektronske pošte (uporabniško ime) geslo v enkriptirani (šifrirani obliki). Za točnost vnesenih podatkov, ki jih je uporabnik navedel pri registraciji v ne odgovarjamo. Za potrebe varnosti se izbirajo tudi IP naslovi uporabnikov, ki dostopajo in uporabljajo spletno trgovino. Izjemno razkritje osebnih podatkov, ki jih podjetje Podjetje 2S Portal zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa zakon o varovanju osebnih podatkov.

Upravljalec spletnega portala

2S PORTAL, SZILVIA KÖLLŐ S.P.
Šmarska cesta 5D
6000 Koper – Capodistria

www.svojtrener.si
szilvi@svojtrener.si
podpora@svojtrener.si

Davčna številka: 16458656
Matična številka: 8159203000
IBAN: SI56 6100 0001 9109 250

V Kopru, dne 5.5.2018

Szilvia Köllő
direktor