Kaj to je Klub SVOJTRENER.SI?

Klub SVOJTRENER.SI je zaprta facebook skupina, namenjena vsem, ki prisegate na zdrav način življenja in si želite še več pravih informacij glede zdrave prehrane, gibanja in kakovostnega preživljanja prostega časa. Svojim članom nudimo ekskluzivno raznovrstne informacije in nasvete, odgovore na vprašanja strokovnjakov in prijetno druženje, med katerim si boste lahko v zaprti facebook skupini izmenjali vaše izkušnje in predloge.

Zakaj postati član Kluba SVOJTRENER.SI ?

Klub SVOJTRENER.SI je klub zvestih uporabnikov, katerim omogočamo posebne ponudbe, ki so na voljo ekskluzivno samo članom kluba. Za izbrano članarino lahko ekskluzivno prebirate članke in gledate video, kjer vam vsak teden razkrivamo:

  • trike in skrivnosti glede vaj in prehrane,
  • sheme za uporabo – plani treninga in prehrane
  • študije primerov
  • zgodovine primerov
  • TO DO video
  • praktična priporočila naših poslovnih parterjev,
  • odgovori na vaša zastavljena vprašanja,
  • odgovori na specifične želje in ankete,

To je klub, ki vam daje več! A to še ni vse – kot član sodelujete v žrebanju praktičnih daril vsak konec tedna!

TODA POZOR!

Vse našteto je omogočeno le članom kluba in uporabnikom, ki so kupili enega od tečajev. Pohitite si zagotoviti vaše mesto, saj je zaradi zagotavljanja kakovosti in ekskluzive število članov v Klubu SVOJTRENER.SI omejeno!

Kako se lahko včlanim v Klub SVOJTRENER.SI?

Povsem enostavno se lahko včlanite in začnete uživati v prednostih kluba. Kliknite na eno od spodnjih okenc in se prijavite. Po potrditvi plačila boste na vaš mail dobili potrditev članstva in povabilo v zaprto facebook skupino, kjer boste lahko takoj uživali v vseh ugodnostih Klub SVOJTRENER.SI. Zelo pomembno je, da pri plačilu položnice ali prek paypal-a pravilno navedete svoje ime in priimek, v kolikor za facebook uporabljate drugo ime in priimek nam le-tega sporočite na info@svojtrener.si, na istem naslovu smo dosegljivi za kakršnakoli vprašanja ali pa, če bi z nami želeli deliti svoje misli in predloge.

Mesečna Naročnina

10,00
1 mesec

Naredite nekaj zase. Zagotovite si en mesec eskluzivnih vsebin v klubu Svojtrener.si! Dodatne vsebine, podpora mentorjev prek članstva v zaprti Facebook skupini.

6 Mesečna Naročnina

AKCIJA 60,00 50,00
6 mesecev

Naredite nekaj zase. Zagotovite si 6 mesecev ekskluzivnih vsebin po posebni ponudbi v klubu Svojtrener.si! Dodatne vsebine, podpora mentorjev prek članstva v zaprti Facebook skupini.

Letna Naročnina

AKCIJA 120,00 100,00
1 leto

Naredite nekaj zase. Zagotovite si 1 leto ekskluzivnih vsebin po posebni ponudbi v klubu Svojtrener.si! Dodatne vsebine, podpora mentorjev, prek članstva v zaprti Facebook skupini.