ULTIMATIVNI TRENING ZA VSE

Zakaj ULTIMATIVNI TRENING ZA VSE? Ker posameznika nauči osnov in pravil, do te mere, da je sposoben razviti lasten plan treninga in prehrane, glede na svoje cilje in sposobnosti. S pridobljenim znanjem v tem tečaju boste sami sebi najboljši trener, zato je to ultimativni trening za vse ljudi, ne glede na spol, starost in fizično pripravljenost. Prav tako je primeren za vse namene treningov in doseganje različnih ciljev kot so hujšanje, oblikovanje telesa in rehabilitacija.

  • 11 poglavij
  • 32 lekcij
  • 8 interaktivnih kvizov
  • igrificirana izkušnja tečaja
  • certifikat o opravljenem tečaju
  • stalen kontakt z mentorjem
  • FB skupnost za izmenjavo izkušenj

NI MOGOČE SESTAVITI EN SAM UNIVERZALNi PROGRAM,
KI BI USTREZAL VSEM LJUDEM ZA HUJŠANJE, OBLIKOVANJE TELESA ALI DOBRO POČUTJE!

Zato potrebujete osebnega trenerja, ki vas razume, ve kaj si želite in je na razpolago, kadar vi to hočete in seveda za nizko ceno.

Ali to sploh obstaja? Da, Obstaja!

Svojtrener.si je to kar potrebujete. Je učna platforma, ki vam omogoča vse našteto. Več kot 20 let izkušenj in rezultatov, na enem samem mestu čaka na vas. Zakaj bi zapravljali veliko denarja vsak mesec, če lahko danes že za polovično ceno najema osebnega trenerja dobite vse kar potrebujete za doseči vaš cilj, za vedno! Nihče vas ne pozna bolje kot sami sebe. Če temu dodamo še znanje in orodja trenerjev iz različnih področij, dobimo unikatno zmagovalno formulo uspeha!

Pravijo, da so vsi internetni programi enaki, obljubljajo spremembe in končajo s prodajo izdelkov in prepisanih brezplačnih navodil prek maila. Mi vam ponujamo naše znanje in izkušanje in ne prodajamo drugega! V 16-ih urah vas naučimo vse potrebno, da si boste lahko sestavili programe vadbe in prehrane, za vaše potrebe in cilje.

Vsi ki boste kupili enega od naših programov, boste ekskluzivno dobili še pogovore v živo z izbranim mentorjem, analize in popravke programov, deležni boste tudi mnogo drugih ugodnosti in nagrad! V kolikor se ne odločite sedaj boste morali vaditi sami z nasveti iz interneta in upati, da bo delovalo.

Podrobnosti o tečaju

Čas trajanja: 16 ur

Težavnost: Začetnik

Avtor Tečaja

Simon Požek Simon Požek Author

Simon Požek je aktiven športnik, osebni trener, mentor in poslovnež. Ima dve desetletji bogatih izkušenj na področju športa. Zaključil je razne študije iz področja športa, doma in v tujini, ter sodeloval s številnimi vrhunskimi športniki. Prav tako je sodeloval pri številnih preobrazbah ljudi. Trenutno se ukvarja s športom, uči in pomaga ljudem pri rekreaciji in fitnesu.

Nakup tečaja

198,00

V znanju je moč. Znanje, ki ga boste pridobili s tem tečajem vam bo omogočilo, da postanete tisto kar ste si vedno želeli. Kupite tečaj “ULTIMATIVNI TRENING ZA VSE” in si spremenite življenje. Plačilo je enkratno, v enkratnem znesku.

Uvod

Spoznaj samega sebe

Osnove gibanja

Trebušnjaki

Roke

Hrbet

Prsa in ramena

Noge in spodnji del trupa

Kardio treningi in hujšanje

Razvoj programa treninga

Razvoj programa prehrane